Η ιστορία μας

Έχοντας ως στόχο την υλοποίηση έργων που διασφαλίζουν την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1997, από τον Αθηνόδωρο Ιωσήφ [Τεχνικός Μηχανικός] τον Κυριάκο Κυριάκου[Πολιτικός Μηχανικός] και τη Μαρία Κυριάκου Ιωσήφ [Πολιτικός Μηχανικός], ως αποτέλεσμα και συνέχεια της πολύχρονης εμπειρίας και δυναμικής παρουσίας τους στην Οικοδομική Βιομηχανία της Κύπρου.

 

Η A.K.I. Constructions Ltd συστάθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στην Κύπρο, είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, και είναι κάτοχος άδειας τάξης Α’ για Οικοδομικά Έργα και κάτοχος άδειας τάξης Γ΄ για Τεχνικά Έργα. Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Εργολάβων Κύπρου και της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

 

Με μια πολιτική σταθερής και δυναμικής ανάπτυξης, στην πορεία του χρόνου η Εταιρεία οδηγήθηκε στη σύσταση θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών, με παρεμφερή δραστηριότητα στην Κύπρο και το εξωτερικό. Το 2013 ίδρυσε την CRYSTAL TOWERS GENERAL CONSTRUCTING LLC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με δραστηριότητα σε όλα τα Εμιράτα όπως στο Dubai, Abu Dhabi, RAK κ.α.. Η Εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί τόσο στην κατασκευή κτιρίων όπως πρατήρια Βενζίνης, κτίρια σε ζωολογικό κήπο όσο και στην κατασκευή Γεφυριών.

 

H AKI CONSTRUCTIONS βρίσκεται σε μια συνεχή εξέλιξη εστιάζοντας στην εις βάθος κατανόηση των αναγκών και απαιτήσεων της σύγχρονης κοινωνίας με πνεύμα ευπροσάρμοστο στις προκλήσεις των καιρών, πατώντας γερά στη δυναμική στρατηγική της.

Η ομάδα μας

Επιστάτες

7

Εργατοτεχνίτες

100

Γραφειακό
Προσωπικό

5

Πολιτικοί Μηχανικοί

6

Επιμετρητές Ποσοτήτων

3

Τμήμα Προσφορών

3

Γενικός Αποθηκάριος

1

Εξωτερικοί Συνεργάτες

15+

Οι Αξίες Μας

Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες

Συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού

Ανταγωνιστικές Τιμές

Ισχυρή οικονομική διάρθρωση

Συνεχής αναζήτηση βελτιστοποίησης των δραστηριοτήτων της Εταιρείας

Αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού